Bine ati venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

10 e

Studio 20

  • Site sau adresa email: http://www.studio20.ro
  • Municipiul: BUCURESTI
  • Orasul: BUCURESTI
  • Listat: mai 30, 2014 13:57
  • Expira: Acesta anunt a expirat
11771232_1390468214_0

Descriere

Studio 20 inseamna o echipa tanara si simpatica, un mediu de lucru placut si relaxat, dotari tehnice de ultima generatie, decoruri originale si deosebite, flexibilitate. Tot ce aveti nevoie pentru a castiga minim 5.000 de lei lunar si a avea un job placut si relaxat.

Cei 14 ani de experienta in Romania, seriozitate si profesionalism, toate acestea recomanda Studio 20 ca fiind cea mai buna alegere pentru a invata sa ai venituri excelente, sa te bucuri de viata si sa iti faci un rost in viitor.

Evident, va fi nevoie de efort, de respect fata de munca si de rabdare pentru a avea rezultatele dorite. Dar asta e valabil pentru oricine vrea sa isi faca un viitor, indiferent de domeniu. La noi sansele de a castiga suficient cat sa iti acoperi toate cheltuielile corecte si sa pui bani deoparte si pentru casa, masina si altele atat de necesare sunt insa 100%, daca abordezi jobul cu seriozitate.

Poate cel mai important, Studio 20 abordeaza un stil de videochat de tip Glamour, adica farmec personal, discutii si manipulare, bazat pe inteligenta, cultura si comunicare. Noi nu ne adresam zonei porno, cum fac 90% dintre studiourile din Romania. Modelele invata cum sa isi farmece vizitatorii si sa devina confidentul lor de suflet.

Pentru alte informatii puteti vizita situl studioului sau puteti vizita turul virtual. Dar cel mai bine ar fi sa ne faci o vizita si sa stam de vorba live, asa ne putem cunoaste si iti putem raspunde la orice intrebare.

Andreea,

HR Manager Studio 20

Fara etichete

1131 total views, 2 today

  

Listing ID: 297538855e1d23f2

Report problem

Processing your request, Please wait....

Lasa un raspuns